Info

Et Utopia for alle – uansett hvor du kommer fra, hvem du er, hva du tror på eller hvem du elsker

Hvor?

Utopia er en byfestival i Stavanger, kun kort gange fra Stavanger sentrum.
Festivalen befinner seg i vakre Bjergstedparken, med Kuppelhallen som et monument midt i festivalområdet.
For å komme deg inn til festivalen er det én inngang, og den er langs Tastagata, like ved Finansparken og Bjergsted Terrasse.

Hvem?

Se line-up på egne sider og app. Det oppdateres kontinuerlig.
Følg oss på Facebook og Instagram for mer jevnlige oppdateringer og last ned appen for full oversikt.

Når?

Utopia 2024 går av stabelen 30-31. august!

Åpningstider:
Fredag - 15:00-23:00
Lørdag - 14:00-23:00

Afterparty:
Fredag: 22:00-03:00
Lørdag: 22:00-03:00

Aldersgrense

18-års aldersgrense.
Utopia har dessverre ingen vergeordning. Utopia er en festival hvor det kan konsumeres en del mengder alkohol. I tillegg er vi et litt uoversiktlig festivalområde. Derfor tar vi hensyn til sikkerhet til våre borgere under 18 år, som gjør at vi har konsekvent 18-årsgrense.
Vi ønsker alle under 18 år velkommen til festivalen den dagen de blir myndige.

Handicap/ledsager

Vi higer etter å tilrettelegge for absolutt alle på Utopia. Vi lager et eget HC-område hvor rullestolbrukere og andre med bevegelseshemming eller andre funksjonsnedsettelser kan oppholde seg. Her vil det være eget toalett. Det vil også bli tilrettelagt egen handicap-parkering og inngang. Ledsager? Da er det gratis for ledsager. Dere får egen billett med fremvisning av ledsagerbevis i inngangen.

Hvor mange scener og artister:

Totalt rundt 30 artister fordelt på to dager, fordelt på tre scener. I tillegg har vi 1000 hodetelefoner på vårt magiske Silent Disco i skogen, hvor 3 Djs spiller.

Afterparty:

I år, som i fjor blir det Utopia Natt på Fiskepiren!
Det er duket for timer med fest og dans på Fiskepiren for de som enda ikke har fått ut all energi eller bare vil leve Utopia-livet videre i noen timer. Billetter til dette selges separat.
Åpningstider for Utopia Natt blir:
Fredag: 22:00-03:00
Lørdag: 22:00-03:00

Mat og drikke:

Det er flere barer og matutsalg på festivalområdet.
Det er ikke lov med medbrakt mat og drikke.
Alle matstands får krav om å ha tilbud med hensyn til allergier og andre behov. Flere av mattilbudene vil være både glutenfritt, laktosefritt og flere vegetar-tilbud.
Når det kommer til våre barer vil disse både ha gode tilbud av alkoholholdige og alkoholfrie tilbud.

Aktiviteter på området:

Utopia ønsker å være en festival hvor det blir flere aktiviteter og opplevelser utover  musikken og det som skjer på scenene. På Utopia skal du finne alt du ønsker og kunne nyte dagen og kvelden, uten å tenke på noe du mangler.
Vi har flere utsalg som salg av gjenbruksklær, festival-merch, artistmerch og andre klær. I tillegg har vi egne stands for festivalglitter, hårstyling og contemporary tattoos.
Vi har også tilbud for mobillading, og flere andre fantastiske opplevelser. Følg med på nyhetene for å finne ut mer!

Billett til armbånd:

Mer info om dette kommer nærmere festivalen.

Hvordan komme seg dit:

Det er kort gange fra Stavanger sentrum. Det går også buss til/fra nord-Stavanger som er buss nummer 8. Den passerer like ved festivalområdet. Parkering skjer ved P-arketten eller under Finansparken. Vi anbefaler alle å ta kollektiv.

Miljøavgift:

Nytt av året i fjor var miljøavgift på glass. Dette fortsetter vi med også i år. Husk å ta med glasset til baren igjen når du har drukket opp. Da unngår du miljøavgiften. Spar penger, spar miljøet.

BEDRIFTSPAKKER ELLER SPONSORAT?

Vi har Norges fineste festival-VIP. Her kan din bedrift, sammen med rundt 100 andre regionale og nasjonale bedrifter få oppleve tidenes festivalstemning, men fremdeles trekke dere tilbake i deres egen sone. For VIP-pakker eller andre pakkeløsninger kan dere kontakte katarina@utopiafest.no på.

Festivaler begynner å bli en av de mest attraktive flatene å markedsføre seg på. Utopia når ut til en målgruppe som blir vanskeligere og vanskeligere å nå ut til. Morgendagens bedriftsleder og dagens konsumenter er de som tilbringer tid på Utopia. Er du interessert i å markedsføre deg mot flere tusen mennesker, samtidig som de har sin kjekkeste helg i året? Kontakt oss på katarina@utopiafest.no.

Støttet av:

No items found.

abonner på Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.