Info

Et Utopia for alle – uansett hvor du kommer fra, hvem du er, hva du tror på eller hvem du elsker

Hvor?

Endelig en byfestival i Stavanger sentrum!

I Bjergstedparken ved Kuppelhallen i Stavanger, kun en kort gange fra Stavanger sentrum. En nydelig og idyllisk park i vakrte omgivelser, koblet sammen med urbant sentrumsliv.

Hvem?

Se line-up på egne sider. Oppdateres kontinuerlig. Følg oss på Facebook og Instagram for mer jevnlige oppdateringer.

Når?

Utopia 2024 går av stabelen 30-31. august!
Åpningstider:
Fredag - 15:00-23:00
Lørdag - 14:00-23:00

Aldersgrense

18-års aldersgrense. Ingen vergeordning.

Handicap/ledsager

Vi higer etter å tilrettelegge for absolutt alle på Utopia. Vi lager et eget HC-område hvor rullestolbrukere og andre med bevegelseshemming eller andre funksjonsnedsettelser kan oppholde seg. Her vil det være eget toalett. Det vil også bli tilrettelagt egen handicap-parkering og inngang. Ledsager? Da er det gratis for ledsager. Dere får egen billett med fremvisning av ledsagerbevis i inngangen.

BEDRIFTSPAKKER ELLER SPONSORAT?

Vi har Norges fineste festival-VIP. Her kan din bedrift, sammen med rundt 100 andre regionale og nasjonale bedrifter få oppleve tidenes festivalstemning, men fremdeles trekke dere tilbake i deres egen sone. For VIP-pakker eller andre pakkeløsninger kan dere kontakte katarina@utopiafest.no på.

Festivaler begynner å bli en av de mest attraktive flatene å markedsføre seg på. Utopia når ut til en målgruppe som blir vanskeligere og vanskeligere å nå ut til. Morgendagens bedriftsleder og dagens konsumenter er de som tilbringer tid på Utopia. Er du interessert i å markedsføre deg mot flere tusen mennesker, samtidig som de har sin kjekkeste helg i året? Kontakt oss på katarina@utopiafest.no.

Støttet av:

Stavanger Kommune

abonner på Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.