Ramón

25 år gamle Ramón hadde et enormt fjorår, noe som kommer tydelig frem når man tar et tilbakeblikk på det som har skjedd. Debutalbum, 2x utsolgte Sentrum Scene, P3 gull-nominasjoner, Spellemannspris og over 13.000 solgte billetter på sin første Norgesturné. En av grunnene til hans suksess er selvsagt låtene hvor han forteller gjenkjennelige historier om usikkerhet, sorg, søken, kjærlighet og ensomhet - samtidig er Ski-gutten elsket av fans og følgere for hvor personlig og humoristisk han er på sosiale medier. Kombinasjonen er like sjelden som den er sympatisk – en tilnærmelig og gjenkjennelig popstjerne. Det er lenge siden sist et såpass ubeskrevet blad har føltes like umiddelbar og skapt lignende engasjement, nesten under radaren. 

170.000 følgere på sosiale medier har ikke kommet til ved en tilfeldighet. De ærlige og sårbare tekstene har truffet en stadig voksende gruppe fans og følgere som kjenner seg igjen i Ramón sin åpenhet, både i musikken og livet.

“Det jeg elsker aller mest med å være artist er å spille live. Alle låtene mine lages for å kunne fungere live, og jeg tenker live i alle ledd av produksjonen. Bandet mitt er til og med med på noen av låtene for å gjenskape følelsen av å være på konsert” - Ramón.

I sommer har han og bandet vært å se på festivalscener landet over, samt at han har vært på innspilling til “Hver gang vi møtes” som ruller på skjermen over nyttår. Det har også kommet ny musikk i år, “tivoli” og “marionett” er to nye låter hvor han inviterer med folk inn i et helt nytt univers; Torres Tivoli.

abonner på Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.