Jonas Benyoub

Med bakgrunn fra både Alf Prøysen og Samira Said, tajin og pinnekjøtt, har Jonas Benyoub en unik evne til å formidle budskap gjennom flow, metaforer og rytmer.


Jonas er født og oppvokst i Oslo, og har bemerket seg i musikkbransjen i ti år.
Han hylles ofte av sine musikk-kollegaer og har blitt omtalt som «en av de aller, aller beste vi har i rapfeltet» av P3. Høsten 2022 ble han tildelt både «Årets Stjerneskudd» prisen under By:larm og «Årets Gjennombrudd» på P3 Gull.

Debutlåta «Youm Wara Youm» ble utgitt i 2017, og ble brukt i NRK-suksessen SKAM. Siden den gang har Jonas etablert seg som en av de mest kredible rapperne i landet, med en merittliste bestående av features med blant annet Karpe, Tommy Tee, Lars Vaular, Dutty Dior, og Yousef fra Madcon. Han er også en solid låtskriver, og har skrevet låter for- og med blant annet Karpe, Stig Brenner, Hkeem og Temuur.


I 2022 ga Jonas ut debutalbumet ZeroLove, som gikk rett inn på Topp30-lista i Norge samme uke som utgivelsen, etterfulgt av albumets del to, ZeroLove Deluxe som resulterte i den gjeve Spellemannsprisen for årets Hip Hop. 

abonner på Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.