Cezinando

En samlet musikkpresse og en stadig voksende fanskare har applaudert Cezinandos unike musikalske univers helt siden han slapp debuten «Cez 4 Prez» som 16-åring. Med utgivelser som «Noen ganger og andre» og «Et godt stup i et grunt vann», “Samtidig” og rykende ferske “Sprengkulde”, har han for alvor befestet sin posisjon som en kraft å regne med på den norske musikkscenen.

Cezinando har preget hitlister og radiobølger, og har blitt belønnet med en rekke priser, blant annet Spellemann i kategoriene Årets Tekstforfatter, Årets låtskriver, Årets Urban, samt Årets Album. Han har også markert seg som en enestående liveartist, og har tatt konsertgjengere landet over med storm med sine eksplosive show. Han har stått på landets største festivalscener og spilt for fulle hus landet over. 

Etter at han i 2020 slapp sitt femte album, unisont bejublede «Et godt stup i et grunt vann», spilte han to helt utsolgte konserter på Sentrum Scene i Oslo.

“Cezinando er virkelig noe av det mest kreativt spennende vi har i Norge, nesten uavhengig av kulturuttrykk. Denne konsertbilletten kunne kosta 10.000 kroner, og det hadde vært verdt det,” skrev NRKs anmelder da og trillet til seks på terningen.

I år har han blant annet fylt Den Norske Opera og Ballet to ganger, i en konsert som gjorde seg fortjent til terningkast 6 i Aftenposten, som skrev: 

“Så nærmer vi oss slutten, og på «Vi er perfekt men verden er ikke det», hvis tittel passer bedre enn på veldig lenge, reiser samtlige rader i Operaen seg, og det er som om artisten synger om kvelden vi er en del av. For den er nettopp det, perfekt.”

Nå er det endelig klart for mer Cezinando i liveinnpakning igjen og han gleder seg til å ta med seg etablerte og helt nye hits til festivalscener over hele landet sommeren 2024. Ikke gå glipp av det! 

abonner på Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.