Sigrid

Etter en omfattende verdensomspennende turné som strakte seg fra Europa til USA og Asia, inkludert en suksessfull klubbturné hjemme i Norge, er Sigrid nå klar for festivalsommeren 2024.

Den talentfulle artisten, som for øyeblikket har rørt opp entusiasme med sin ferske EP og den populære radiohiten "The Hype," som toppet Spotifys NMF-liste og var Ukas Låt, samt A-listet på NRK P3, har levert en imponerende rekke prestasjoner på verdensscenen.

I 2023 headlinet hun noen av landets største festivaler, inkludert Neonfestivalen i Trondheim, Bergenfest, og ikke minst Øyafestivalen, hvor hun mottok strålende anmeldelser. 

Bare det siste året har Sigrid turnert i Europa, inkludert en minneverdig opptreden på Wembley Arena i Storbritannia, USA, og Asia. Hun fylte også Oslo Spektrum, en begivenhet som Aftenposten beskrev som "Sigrid løftet taket i Spektrum" med terningkast 6. 

Norgesturneen høsten 2023 var intet unntak. Med hele 22 konserter spredt over 16 forskjellige byer har Sigrid satt sitt preg på musikkscenen rundt om i landet. Sigrids Norgesturné denne høsten har ikke bare vært en musikalsk fest, men også et unikt samarbeid med NRK P3 Urørt som satte et ekstra spennende preg på denne turneen. Som en innovativ tilnærming har Sigrid inkludert ulike Urørt-artister som support på hver av de 22 konsertene, noe som har skapt et spennende mangfold av unge musikalske talenter på scenen.

Med 1,6 milliarder streams globalt, en million solgte album og hits som "Strangers," "Don't Kill My Vibe," "Bad Life," "Don't Feel Like Crying," "Home To You," "Mirror," og "Burning Bridges," har Sigrid vist seg som en stjerne med en unik evne til å skape fengende poplåter.

abonner på Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.