Mods

Musikklegendene i Mods gjenforenes for spektakulær festivalturné etter 40 år

Det legendariske rock- og popbandet Mods fra Stavanger gjenforenes for en historisk turné og rekke festivalopptredener. Dette markerer bandets første omfattende konsertserie på over 40 år, og er en begivenhet fans av norsk rock har ventet på med spenning.

Bandet, som har norgesrekord i antall stadionkonserter, skal ut på turné for første gang på 40 år. Siste opptreden bandet gjorde var to utsolgte konserter på Viking Stadion i 2022, men de har ikke vært på turné siden 80-tallet.

Mods blir ansett som “verdens største band” i egen hjemby (Stavanger), og beviste det med bravur da de i 2022 solgte ut to ganger Viking stadion, som tilsvarer elleville 50.000 billetter!

Mods, som har sine røtter på Rennesøy og i Stavanger, oppnådde stor suksess på 80-tallet med album som "Revansj". Kjent for sitt unike lydbilde og tekster på Stavanger-dialekt, bidro de til en særegen bølge innen norsk rock. Bandet er også kjent for å ha vært startpunktet for Morten Abel, en av Norges mest folkekjære artister.

Låtene har levd gjennom generasjoner og “Tore Tang” er for mange blitt en landeplage som blir dratt frem som en slags identitet til hele Stavanger, men også blir dratt frem hver gang det norske kvinnelandslaget i håndball har vunnet noe de siste årene. Det er selvforklarende at med titalls millioner streams på sine gamle album er Mods et band mange trykker til sitt hjerte over langstrakte land.

"Det blir en sommer fylt med nostalgi, energi og uforglemmelig musikk," sier Mods-grunnlegger Morten Abel.

Med Mods' status som en bauta i norsk musikkhistorie, forventes det stor interesse for festivalopptredenen. Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å oppleve Mods live etter 40 år!

abonner på Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.